mandag den 27. februar 2012

Er græsset virkelig grønnere på den anden side..?Kender I typen, uanset hvad personen poster på facebook får de på en eller anden måde altid lige sneget et "mit forhold er simpelthen så fantastisk" ind..? 


Jeg har på ingen måde svært ved at glæde mig på andres vegne, ville lyve, hvis jeg sagde, at misundelsens grimme ansigt aldrig viste sig hos mig, men når man sidder med selv samme person, over et glas vin en sen aftentime, og vedkommende så åbner op og fortæller om alle de gnidninger, der er i forholdet, så kan jeg ikk lade være med at tænke: Hvorfor giver du så andetsteds udtryk for, at alt er perfekt..? 


Er der på en eller anden måde udviklet en tendens til, at vi skal konkurrere om hvem, der har det bedste forhold..? Har til hver en tid mere respekt og beundring til overs for folk, der siger: Ja, vi har vores problemer, men vi elsker hinanden og gør hvad vi kan for at løse dem. 


Ih, nu kommer jeg jo til at lyde som en mavesur dame, har bare tænkt en del over det her på sidste - og for hvis skyld, at folk gør det..?


Er jeg den eneste, der har det sådan..? 


Personligt synes jeg det ville være meget federe, hvis man i stedet var ærlig, droppede "glansbilledet" og hellere brugte og lærte af hinandens erfaringer.

5 kommentarer:

 1. Ja du har meget ret.. Folk vil gerne bevare glansbilledet..

  Har det lidt sådan, at folk der har travlt med at vise sig selv og sine ting, har i virkeligheden ikke så meget.

  Folk det har noget, har tit ikke brug for at vise hvor fantastisk deres liv er. :)

  SvarSlet
 2. Vil lige dele min mening og synspunkt :)
  Jeg har et ganske almindeligt forhold, er lykkelig,men vi har bestemt også vores kriser.
  Jeg kan godt føle, at jeg lidt er "den person", der altid ser lykkelig ud udefra, da tiden er knap og jeg deler kun på facebook, hvis der er noget der virkelig gør mig glad.

  F.eks. Min kæreste og jeg har haft en hård tid, og til mine veninder har jeg løftet for mine tanker og vores problemer her i sidste uge, men så i weekenden havde min kæreste og jeg det bare så godt. Vi hyggede, snakkede, pjattede, som vi plejer. Var ude og spise og biografen bagefter.. Jeg skrev det så på fb :) Lavede ikke kun en opdatering, om ham og jeg, men at jeg havde en helt fantastisk weekend. For det havde jeg :)

  Jeg har ikke lyst til, at hver mand og bekendt på fb, skal blandes ind i mit privatliv og mine problemer med min kæreste. Det har jeg ikke behov for. Jeg vil gerne dele mine tanker med mine veninder og forventer af dem, at de ved at de gode dage og dejlige stunder også er der. Dem har jeg bare ikke behov for, at sidde og fortælle ih og åh ligeså meget om, da de blandt andet har set, et billed af de blomster jeg har fået af min kæreste på fb.. :)

  Det er en underlig grænse med fb, hvad vil man dele, hvad vil man ikke dele.. Men kan sagtens følge de syn på, at folk gerne vil se perfekt ud på fb.. Det er ren pr forum.
  Men det er altså ikke mit formål, fordi jeg har lyst til at dele en glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt du vil dele din mening med mig..! Er ked af, hvis jeg har givet indtrykket af, at jeg synes man altid skal skrive, når det hele er noget lort, visse ting er for mig også for private til at jeg vil dele dem med alle mine fb-venner.. måske vi egentlig har samme mening, men at jeg bare fik forfattet det på en anden måde..? Uanset hvad, så en rigtig god dag herfra..! :)

   Slet
 3. Facebook er helt klart med til at skabe en facade og folk vil jo ikke vise deres svagheder. Derfor tror jeg også at folk prøver at opbygge "det perfekte" liv på facebook ved dermed kun at poste billeder af hvor sjovt, perfekt og fantastisk de har det.
  Man vil ikke virke svag og ikke skrive (hvis man i mit tilfælde som gymnasieelev) får en dårlig karakter. Man er bange for, at folk pludselig tror at man er dårlig i skolen. Sådan er det også med forhold; man bygger en facade op, så folk tror, at man har det perfekt hele tiden. Det tror jeg vil være mit bud.

  Jeg er slet ikke typen der poster noget på facebook og når det sker er det måske bare et lille sjovt citat eller to. Men det er jo også helt forskelligt, hvordan folk vælger at udstille sig selv på facebook :-)

  Jeg kan se, at du er fast læser af min blog. Jeg er ved at starte en ny blog op sammen med min veninde, som er en sindssyg god fotograf! Hun skal hjælpe med at fylde bloggen med en masse fede billeder, især outfit billeder, så det bliver rigtig lækkert.
  Håber du vil tage et kig forbi http://revolutionofsimplicity.blogspot.com/ og blive fast læser hos mig igen, det ville betyde meget :-)

  Hugs A.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dit synspunkt, er super fedt folk gider give deres mening til kende og kommentere på det man skriver..! - har tilføjet mig den nye blog, glæder mig til at se hvad I får kreeret..! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...