lørdag den 4. februar 2012

Frisk luft


Efter et par dage på langs, grundet sygdom, bevægede jeg mig, godt pakket ind, udenfor for at få ordnet et par ærinder:Et stop hos Matas endte ud i de her ting:
Alt-i-en-ansigtsrens, når makeuppen skal af, skal det gå hurtigt og med denne her behøver man kun bruge et produkt - dog er den ikk altid lige god til at fjerne mascara, men så væder man bare vatrondellen lidt mere og så går det :) 
Neglelak fra Gosh, de havde 40% på stort set alt makeup derfra, en topcoat, der matterer og farven 023 Light Rose + en grøn concealer, der skulle kunne dække de røde knopper jeg stadig får på trods af jeg snart nærmer mig de 30.. trøster mig med, at folk, der har kombineret hud får rynker senere end folk med andre hudtyper - ligger du inde med en viden, der modbeviser det, så hold det venligst for dig selv..! ;D


Hentede det K & Z-armbånd jeg har fået af M hos guldsmeden, den forgyldte kugle, der er i midten havde efter kun få ganges brug mistet farven, men nu skulle det være fikset.


Elsker the, særligt i denne her kolde tid, så denne her kom med mig hjem fra Søstrene GreneEr vild med Bodyshop´s makeuppensler og måtte lige ind og have en mere til samlingen - fik en prøve med på deres nye Bodybutter, Chocomania, glæder mig til at prøve den..! :) 

2 kommentarer:

 1. Sanne det er så hyggeligt at læse på din blog :O) du virker som en helt fantastisk dejlig pige, smuk klog og med begge ben på jorden. Ønsker jer en dejlig weekend.

  Knus Lisbeth Vejlø

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op Lisbeth, ved slet ikk hvad jeg skal sige..?! Tusind, tusind, tusind tak for dine søde ord, varmer virkelig - og ikk kun fordi det er koldt udenfor..! :) - også en rigtig dejlig weekend til dig, knus

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...