onsdag den 15. februar 2012

Min Valentines Day :)


Hvor er M dog bare fantastisk..! På trods af, at han som så mange andre mænd, er fuldstændig ligeglad med VD blev jeg mødt af en lejlighed fyldt med tændt stearinlys - ene og alene for at glæde mig..! Han havde sågar også købt blomster, et par gaver + skrevet det sødeste kort jeg nogensinde har fået - åh yes, det fik lige en lille tåre frem her hos følebollen :) 


Kl. 19 blev jeg hentet af Anne-pande til vores Valentines date - så kunne M blive hjemme og se CL hvilket jeg tror passede ham perfekt..! :D
Her er de fine gaver Anne-pande havde købt til mig - vi havde begge skrevet et fantastisk tacky kort til den anden..! :DVi havde valgt en running sushi restaurant i Roskilde - maden var ok, men man havde jo dårlig tid til at snakke sammen fordi man skulle holde øje med hvad, der kom på båndet :)


Vi gik vidst lidt amok, men var jo ikk så meget på tallerkenerne..!Godt der løbende blev fjernet tallerkener, ellers ville det have været pinligt med alt det vi indtog..! :)

Konklusion: en PERFEKT Valentines Day, der stod både på kæreste- og venindehygge, dét må gentages næste år..! :) 

2 kommentarer:

  1. Desværre var alle ikk lige heldig på Valentine's day :D

    krydser fingre for næste år :P

    SvarSlet
  2. Haha, jeg tror uden tvivl at både dig og M havde en helt fantastisk valentines dag - også selvom det var hver for sig! ;-)

    Knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...