onsdag den 18. juli 2012

Ideas please..!Aaarh, velkommen til mit halskæde helvede..! 

Det er næsten komplet umuligt at få fat i de inderste af dem - man er jo for doven til at fjerne de yderste, så man hiver bare og ja, så vikler de alle sammen sig ind i hinanden..! :) 

Er der ikk nogen af Jer skønne læsere, der har nogen ideer til hvordan jeg ellers kan opbevare dem..? Havde selv tænkt lidt på et par knager på væggen, men ja, ved ikk helt.. help please..! :) 

9 kommentarer:

 1. en ide se her

  http://createbellacreate.wordpress.com/2012/01/07/how-to-vintage-wooden-hanger-jewelry-display/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en super sød idé - måske man skulle prøve at gå videre med den..! :)

   Slet
 2. Nu har jeg selv et højt smykkestativ, hvor jeg i mange havde dem hængende, men nogle er jo for lange osv. Men da vi fik nyt PAX-skab fra Ikea, købte jeg en plastikknagerække, som passer til serien - og som kan trækkes ud, hvor halskæderne så hænger ned. Det kan jo være, at den passer til andre skabe :-) Ellers synes jeg da, at forskellige enkelt-knager - måske i forskellige højder og farver - eller en lang knagerække ville være flot også :-)

  Kh. Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg da lige undersøge - tak for ideen..! :)

   Slet
 3. Åh jeg har selv samme problem! Indtil videre er en fin knagerække også mit eneste bud. Der bliver de ikke filtret ind i hinanden eller noget, men hvis du kommer på en anden fix idé må du meget gerne skrive til mig! ;-)

  http://mathildeclausen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg har min halskæder til at hænge på 3 knager. Det fungere fint og synes også det ser meget sødt ud :-)

  SvarSlet
 5. Jeg så i en forretning for noget tid siden, en "ramme", hvor de hang i. Som en slags opslagstavle, du ved en af de der brune nogle, og så med en rigtig fin guldramme, så hang halskæderne deri indebag en glas låge på knappenåle, som kunne åbnes og lukkes. :-) Det så rigtig fint ud! Så kunne man jo eventuelt putte noget "tapet" eller lignende som baggrund, hvis man ikke er så vild med den brune.

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig fint - tak for tippet..! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...