torsdag den 11. september 2014

"Ferie-rund" - nej tak..!Det der med et stirrende blik - dét er lige mig..! :D


Ej, giver lige mig selv et mentalt "klap-på-skulderen" - er lykkedes mig at komme ned i hotellets
 træningscenter 7 gange på 12 dage..! Arh, nu kan et par cardiomaskiner og håndvægte fra 1-10 kg vidst ikk helt udgøre det for et træningscenter, men hey, det var hvad jeg havde at arbejde med :D Bare rolig - der er også røget både alkohol og søde og fede sager indenbords, men for at det, vægtmæssigt, ikk skal stikke helt af for mig, så var både træningstøjet pakket og jeg gør nogle forsk. tiltag i løbet af dagen:


* Som det første, når jeg vågner drikker jeg 1-2 store glas vand 
- min krop skriger på noget væske efter x antal timers søvn


* Går ikk helt amok i pandekager og lyst brød ved morgenbuffeten, men vælger i stedet 
nogle af de ting, der mætter væsentligt mere og giver min krop noget at arbejde med, eks. havregrød m. frisk frugt, all-bran m. soyamælk, røræg osv.


* Når jeg alligevel er nede i poolen for at køle mig af, svømmer jeg lige et par baner


* M og jeg har gået rundt til de fleste ting her på Madeira - er blevet til en del kilometer, og er ret bakket her, men for dælen, hvor har stængerne dog godt af at blive rørt lidt + man falder over ting man ellers ikk ville være stødt på, hvis man var hoppet på en bus :)


* til frokost har den flere gange stået på en stor salat tilsat noget protein, 
enten i form af kylling eller rejer - beder gerne om olie/dressing ved siden af, 
så kan jeg selv styre, hvor meget der kommer på 


* Aftensmaden står primært på kød og grøntsager - har fået SÅ meget lækker fisk her..! Har også spist et par pommes, men for det meste beder jeg om ekstra salat eller grillet grøntsager, frem for kartofler - vil hellere spise mig mæt i lækker fisk og friske grøntsager, end kedelige pommes :) 


* Kan tælles på én hånd, hvor mange gange vi har taget elevatoren, ellers er trapperne blevet slidt, 
både op og ned til 3. sal - en fin måde lige at få sneget lidt motion ind :)  

* og mht. motion, så har hver træning stået på mindst 30 min cardio, 
kombineret med div. styrkeøvelser - man føler virkelig man knokler, sådan som sveden pibler af én i min. 25 graders varme..! :D 
- og så skal ovenstående heller ikk være mere "krakilsk" end som så, har både indtaget, chips, slik, is, vin, drinks, dessert, flødesovs - men ikk alle tingene hver dag og i moderate mængder.. ærligt, når jeg kværner sådan en pose chips dagen efter en bytur.. det er jo alligevel kun de 5 første chips jeg smager sådan rigtigt på, resten ryger bare ind med "svingarmen", så hvorfor ikk bare holde sig til de mængder, der giver én rigtig nydelse..?  Tilføj endelig i kommentarfeltet, hvis du ligger inde med et rigtig godt fif 
til ikk at blive for "ferie-rund" :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...