søndag den 15. januar 2012

Ready to take off..! - Beauty tips *2


Inden turen i går gik til Klampenborg og fødselsdags middag skulle jeg lige have noget af dullegrejet frem:Den lille, røde krukke fra Clarins er en primer, der kan bruges i hele ansigtet og både under og oven på ens makeup - den hvide dimmer der ligger oven på krukken er til at tage "cremen" op med, så man ikk behøver stikke sine fingrer ned i den og dermed undgår, at der kommer alt for mange bakterier - skide smart..! :) Jeg brugte den selv under min foundation og vupti forsvandt min lille smilerynke jeg har ved venstre mundvig - jo tak..! :) 


Ved siden af står der en dry oil fra Nuxe, kan ikk lige huske navnet på den som man som meget diskret ser på det røde mærke på den er den parabene fri :) Den kan bruges på hele kroppen, både på tør og våd hud og lige for tiden bruger jeg den særligt på mine kinder, til neglebåndene og nogen gange i hårspidserne. 
Til venstre: 
En Curl Booster fra Stuhr jeg har kigget på et par gange og endelig fået taget mig sammen til at købe :)


Bruger den både i vådt og tørt hår og den giver som lovet bølger og struktur i mit, til tider, ellers lidt flade hår . 


Til højre:
Min, for tiden, ynglings "gå-ud-parfume" Coco fra Chanel - en duft, der godt kan være lidt tung i det, derfor bruger jeg den mest til aftenbrug. 

1 kommentar:

  1. Rigtig god blog du har! :)
    Håber du tager et kig forbi min;

    elskershopping.blogspot.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...