mandag den 16. januar 2012

Opskriften på et godt forhold - eller bare en opskrift :)


Spurgte på et tidspunkt en mandlig kollega hvordan han og hans kæreste holdt liv i deres mangeårige forhold og hans svar var denne "opskrift":

Ca. en gang om måneden sætter han og kæresten sig en fredag eller lørdag aften ned og drikker et par drinks, får lidt snacks og snakker om de forsat er lykkelige/tilfredse i forholdet - og hvis ikk, hvad den anden så evt. kan gøre for, at man bliver det. 
På denne her måde mener han de undgår at vokse i forskellige retninger og hele tiden har en finger på pulsen i forhold til hvad der er vigtigt for den anden.

Den "opskrift" har M og jeg taget til os - eller ihvertfald det der med fredags drinks..! :) - og når nu han skulle til møde og først kom lidt halv sent hjem gik jeg all in og lavede også noget ekstra lækkert til aftensmad


De her mojitos stod og ventede på ham, da han kom ind af døren, så kunne vi lige sludre lidt og sammen lave maden færdig, mens der blev sippet - den drinks med det lyserøde sugerør er selvfølgelig min..! :) 


Havde en del kogte kartofler tilovers fra aftensmaden dagen før, så de blev smidt sammen med noget salt, peber, smør og mælk og blendet til kartoffelmos - smager altså bare bedre, når man selv laver det, end det der pulver-noget..! 


M foreslog vi kunne komme det i et ildfast fad med noget revet ost oven på - og da vi jo går ind for ligestilling herhjemme - så som sagt, så gjort :) 
Havde egentlig tænkt mig vi skulle have kylling til, men da jeg faldt over denne her svinemørbrad i Føtex ville maven hellere have den med hjem..! (- maven insisterede også på baconsvøb og kryddersovs)
Grønt er godt for øjnene - og vidst også for andre ting, så det skulle der også til - er begyndt at anrette salat sådan her i stedet for at blande det hele sammen, så kan man nemmere "plukke" af de ting man kan lide og det ser pænere ud :)  
For at M også kan føle han er lidt med i madlavningen får jeg tit ham til at åbne vinen, hvilket altid leder til, at hans skal bruge sin vinilter fra Menu - er faktisk et ret fascinerende syn, når den sådan er i aktion..! :) 

Arh, nu skal jeg ikk gøre M værre end han er, han er faktisk ret sød til at hjælpe med maden ;) 

Her er et billede af det færdige resultat - smagte fantastisk, så godt, at vi dårlig havde tid til at tale sammen, men bare smovsede på livet løs..! :) Til dessert stod den på Hansens vanilleis og Ben & Jerrys med friske brombær og hindbær + et lille glas Asti, haps..! 

2 kommentarer:

  1. Ser da super lækkert ud :) - Et lille fif til kartoffelmosen, hak nogle mandler groft og kom dem i... Lyder spøjst men smager fantastisk.

    SvarSlet
  2. Tak for tippet, det vil jeg da prøve en anden gang..! :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...