fredag den 24. februar 2012

Sanne 7 årBum bum bum.. ligner vidst meget godt mit fjæs i går aftes - lad os bare sige jeg, uden nogen særlig grund, fik en mindre hjerneblødning :D


Efter at have hygget med at handle ind og lavet mad sammen, ville M gerne se fodbold - so far intet problem - har ikk tal på hvor mange gange jeg har tvangsindlagt ham til at se De unge mødre, Greys hvide verden osv. så en fodboldkamp var det mindste tænkte jeg.


Nu er fodbold ikk lige det jeg har det allerstørste behov for at se, så vi har lidt en uskreven regel om, at har han tv´et har jeg computeren, min egen er i stykker, så vi deles om hans for tiden. 
Den stolte fyr havde købt ny mobil og ville gerne have overført numre og andre informationer til den nye, og det kan man jo ikk fortænke ham i, men da han så, midt i fodboldkampen - og jeg var altså igang med at blogge - så spørger om han ikk liiige kan låne computeren hurtigt, ja så slog det klik.. bare rolig, lavede ikk en kæmpe scene, men gik, lettere fornærmet og meget demonstrativt i seng :D


M ved heldigvis hvordan han skal tackle mig og lod bare som ingenting, er vidst også bare det bedste i sådan en situation og da vi vågnede fik vi os et godt grin over det - please, please sig, at der også er nogen af Jer, der nogen gange bliver lidt tøsefornærmet..? 

2 kommentarer:

  1. HAHA jeg hader at han lige skal låne, når man sidder med bloggen! Hallo! Hvorfor har du din egen pc!?!?!?!?

    Min kæreste lader mig også bare være, også kommer jeg selv, når jeg ikke kan lade være med at små grine..

    Heldigt, de bare kan tage den med ro ;)

    SvarSlet
  2. Alt for tit, desværre! ;-) Haha! Men bliver også - heldigvis - hurtigt god igen!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...