onsdag den 7. marts 2012

What´s on my mind..?De små grå er på overarbejde i dag.. eller der bliver ihvertfald tænkt..! 

Ser hun noget dårligt i mig som jeg ikk selv ser..? Ser hun overhoved det jeg tror hun ser..? Er træls altid at komme så sent hjem, skal jeg finde mig et andet job..? Hvorfor er det så svært for mig at komme igang med at tabe mig, ved hvad jeg skal spise og kan godt lide at røre mig..? Hvorfor bliver jeg så let "træt" i hoved..? Hvorfor bekymrer jeg mig så meget om hvad andre tænker om mig..? Hvorfor lader jeg mig gå sådan på af ting..? Hvorfor er det som oftest altid mig, der skal være "det store menneske"..? Må jeg ikk være den sårbare, bare engang imellem..? 


Det her er bare nogen af de spørgsmål, der kredser rundt i mig i dag - nogen af dem kender jeg nok svaret på, andre er det måske slet ikk meningen skal findes.. nogen gange kunne det bare være rart at få lidt fred fra sine egen tanker, kender I det..? :) 


Vil sætte tankerne på standby og i stedet glæde mig over, at M lige er kommet hjem + der kommer Desperate senere, god onsdag aften til alle..! :) 

1 kommentar:

 1. Puha. Ja.. Sådan er det når tankerne får fridt spil..

  Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal sige. Udover at vi nok er temmelig mange/alle, der kan nikke genkendende til det dumme tanke ÅH..

  Men en ting ad gangen.. Hvis man ønsker at ændre noget, kan man arbejde med det.. Men bevar fokus på det der er vigtigt lige nu..
  Fx - VIL jeg have nyt arbejde? også undersøge mulighederne, hvis det er det man ønsker..

  Ja. Måske rammer jeg totalt forkert og måske er det uforstående.. Men godt din M snart kommer hjem, og der er god TV senere! <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...