tirsdag den 19. juni 2012

Ikk så beskeden..!Startede dagen ud med en Combat-time sammen med Anne-pande - i omklædningsrummet ser jeg en ældre, velklædt kvinde med den fineste nederdel.

Diskuterer, inde i hoved, med mig selv om jeg skal komplimentere hende for den og ender, heldigvis, med at gøre det - for hvor dælen hvor bliver jeg dog glad, når andre gør det samme "mod mig" :) Hun responderer straks "tusind tak, men den er nu bare fra H&M" - og hvor kender jeg dog alt for godt den reaktion..!

Hvorfor kan man ikk bare tage imod komplimenten, men skal straks "bortforklare" ved at sige, at den ikk har været så dyr, eller det er en gammel sag..? Det er da fuldstændig lige meget hvor den er fra eller om den er ny eller gammel, i det her tilfælde så hun brandgodt ud i den..!

Tager I Jer nogen gange selv i at hoppe med på den der bølge..?

Kunne man I stedet svare "tak, jeg føler mig også rigtig godt tilpas i den/det er jeg glad for du synes..?"

Blot en lille observation herfra - og har sat mig som mål ugentlig at fortælle folk, hvis jeg oprigtigt synes, at de har noget på/har gjort noget ved håret/osv. jeg synes er fedt - ja, det er lidt grænseoverskridende at henvende sig til folk man ikk kender, men går ikk noget af mig ved det og glæder sådan andre, så why not..? :)

3 kommentarer:

 1. Det har jeg faktisk aldrig tænkt over, men gud hvor har du dog ret. Jeg gør det selv, det der med at sige: jamen den har ikke været dyr osv.
  Må jeg til at blive bedre til, hæhæ. Og bedre til at give komplimenter. :-)

  SvarSlet
 2. IIIIIIIIH! Hvor er jeg glad for at du skriver dette! Jeg har det på præcis samme måde!!!!

  Helt ærligt.. Sådan en kommentar kan gøre en selv og andre SÅ glade ! At andre man ikke nødvendigvis kender, gider at give en sådan en kommentar !

  Og typisk fyrer man lige den der af, haha.. Man skal endelig ikke bare sige tusind tak! Nejnej.. Man er nærmest en undskyldning for sig selv.

  Men det er jo fordi man ikke er van til sådanne toner fra andre, især fra fremmede!

  Jeg er blevet meget bedre til bare at rose, hvis jeg mener det.. Sådan skal det være! :)

  SvarSlet
 3. Gør det, og husk at sige tak uden bortforklaringer når andre giver dig et kompliment. Det bliver lettere med tiden og fornøjelsen ved et kompliment er så meget større når man kan sluge det råt og bare nyde det uden noget bla bla :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...