søndag den 3. juni 2012

Sunday teaPå ugens sidste dag laver jeg sjældent aftaler - søndag er forhelliget M og familien og i dag var ingen undtagelse. Efter at have indtaget morgenmaden cyklede M og jeg en tur ud på Ro´s Torv - er simpelthen SÅ irriterende at shoppe med M, vi tager gerne afsted fordi jeg mener jeg mangler nogen ting og hver gang er det ham, der kommer hjem med noget og jeg ingenting, snyyyyd..! :) 

Senere på dagen havde jeg inviteret min farmor på en kop kaffe - havde købt lidt frisk frugt og bikset et bananbrød sammen, verdens nemmeste kage/brød..! Min mutti, søster og hendes kæreste kiggede også lige forbi, SÅ hyggeligt..! 

Hvordan har I det med Jeres familie, ses I tit med dem..? 

2 kommentarer:

 1. Det er forskelligt, hvor tit jeg ser min familie. Min mor og søster bor langt fra mig, så det er sjældent, jeg ser dem, men min anden del af familien, ser jeg hver uge/hver anden uge. Kommer an på, hvor meget tid, vi har(:
  Men jeg er tæt knyttet til dem.
  Og prøver at se min mor så meget, som jeg kan(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hehe :D

  Jamen vi kvinder er jo bare kræsne, vi gider ikke at shoppe hvad som helst! Også er det også begrænset, hvor meget vi lige går og mangler ;o)

  Din søndag lyder bare skøn. Især med al familiebesøget. Jeg har desværre aldrig haft så meget familie - og dem jeg havde, var ikke just det dejligste selsskab ;o)

  Men så snart der er fødselsdag i svigerfamilien eller jeg har overskud, så skynder jeg mig hen til dem. Jeg tror, at jeg ser dem mere end min kæreste og hans søster gør, hehe..

  Familie er bare sådan et plus! Nogle der har den fra fødslen, opdager ikke, hvor heldige de er.. Mange gør heldigvis, men ja.. Du ved nok hvad jeg mener :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...