lørdag den 25. august 2012

Berlin - workout


Oh yes, selv på ferien led jeg af min vågne-klokken-kvalme-selv-om-man-kan-sove længe-lidelse - så hvorfor ikk bare benytte sig af hotellets fitnessrum..? :)



Det var ikk verdens største, men det var rent og pænt og der var de vigtigste maskiner og en masse håndvægte/løsvægte


De lå helt forkert (kilomæssigt) - det kunne min lille "autist-hjerne" altså ikk holde ud at kigge på, så måtte straks ligge dem i orden..! :D


I´m sweaty and I know it..! :)


Her lige et par tips til at holde formen selv om man er på ferie 
(havde smidt 1,5 kg da vi kom hjem, så helt dumme kan de ikk være :) )

1. Pak 1-2 sæt træningstøj + løbesko med i kufferten - er væsentligt lettere at få rørt sig, når man rent faktisk har gearet til det..! :)

2. Gider man ikk varme, svedige motionsrum, brug da i stedet hotellets pool og svøm x antal baner i så hurtigt tempo du kan - flere styrke øvelser kan med fordel også laves i vand 

3. Tag trappen - vi boede på 4. sal og tog den ofte, både op og ned :)

4. Morgenmadsbuffet kan hurtigt ende ud i nutellamader og æg og bacon - lidt af det er også ok, jeg gik i stedet efter det grove, mørke brød (1-2 skiver), grønt (agurk/tomat), frugt, proteiner (æg/kødpålæg), masser af væske (vand/the/juice) - og selvfølgelig røg jeg også på baconen, men kun 1-2 skiver og ikk hver dag :)

5. Havde hele tiden en flaske vand på mig + et stykke frugt i tasken - godt til lige at få stillet den lille sult, når man er på farten

6. - og så er man jo på ferie, så lidt pommes til en god bøf skal der også være plads til - jeg har fået til vane at spise det grønne, der som oftest, er på tallerkenen først og dernæst kødet, så er der ikk lige så meget plads til en masse pommes nede i maven :) 

Kom endelig med andre gode råd, hvis I ligger inde med dem..! :) 

2 kommentarer:

  1. Rigtig fede tips!

    //
    http://www.simonie.dk/

    SvarSlet
  2. Jeg har selv netop været på ferie, hvor der også var et lille træningscenter. Selvom man er taget på ferie, så kan man sagtens træne, hvis man mener man får det bedre - ligesom du også har det.

    Også er det vel ikke helt dårligt, at man typisk har lokalet og maskinerne for sig selv :P.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...