torsdag den 7. juni 2012

Aaaaarhh...!


 

Forleden blev jeg for 117. gang (ok, måske lidt overdrevet, men I ved hvad jeg mener) spurgt om M og jeg ikk snart skal have et barn - og må ærligt indrømme, er pisse træt af at blive stillet det spørgsmål..!

1. Hvorfor spørger folk overhoved, det glæder da på ingen måde den man spørger at få stillet det spørgsmål..! Hade-spørgsmålet, da jeg var single var "skal du ikk snart have en kæreste?" - igen, hvorfor spørge?

2. M og jeg har dårligt været kærester i et års tid, ikk fordi der er noget galt med at få et barn efter man har kendt hinanden i et par måneder, men jeg er typen, der gerne vil have kendt en person i længere tid og have nået at få skabt nogen fælles oplevelser før jeg synes barn-kortet skal på bordet. 

3. Folk ved jo reelt ikk om vi i det sidste halve år har forsøgt, men ganske enkelt bare ikk kan blive gravide - ikk fordi det på nogen måde er tilfældet, men det kunne det jo være..!

4. Hvem siger vi skal/vil have børn..? Sidst jeg tjekkede var det ikk indskrevet i nogen af det her lands love, at man SKAL have børn..!

Spørgeren tilføjede så efter jeg havde svaret med nr. 2 - "er du sikker, du er jo ved at komme op i alderen" - tak for lort, sidst jeg tjekkede var 28 da ikk nummeret før skinddød..! 

Er det mig, der er en (åbenbart) gammel, sur k*lling, eller hvad tænker I..? 

Jeg er nået frem til den konklusion, at næste gang en person stiller mig det spørgsmål vil jeg ganske enkelt svare: "ingen kommentarer" eller "hvorfor spørger du" - ikk om jeg gider diskutere/forsvare mine valg over for en, der som oftest selv bitcher over sit familieliv eller er blevet skilt og ikk selv kunne få det til at fungere, bum!


9 kommentarer:

 1. Meget enig. Tak for at formulere det ned.. Jeg er også så træt af det spørgsmål.. Eller, skal i snart forloves?

  Seriøst! Lad os dog nyde hinanden! Der er tid nok til den slags, hvis det er det, man vælger..

  SvarSlet
  Svar
  1. Man glemmer at nyde lidt for meget.. Selvfølgelig er det også ok ikke at vente til man er 50, men du ved nok, hvad jeg mener.. Jeg tror også, at det kommer naturligt.. Når man ligesom er klar... Så får man jo også lysten.. Tror jeg..

   Mange af mine gamle veninder har fået barn. Men de er også "færdige" med uddannelse, dem selv, fundet fast kæreste.. Du ved.. Alt det der.. Hvilket er helt cool! Men.. Aaaaah. Det behøver ikke at være det mest normale..

   Slet
 2. Nej, det synes jeg bestemt ikke, du er.
  Først og fremmest vil jeg først have børn, når jeg er omkring din alder, så synes ikke, der er noget galt i, at du ikke har et barn.
  Kan da også være lige meget, hvor gammel man er.
  Så jeg forstår dig godt. Og specielt det med at få børn, det kan jo godt såre en, fordi ja hvem siger, man ikke har prøvet at blive gravid, men det ikke er lykkedes, eller at man ikke kan blive gravid, og det er et stort problem.

  Så forstår dig godt.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for..! Ærligt, så havde jeg da troet jeg havde fået et barn nu, men ja, livet udartede sig anderledes, skulle lige møde den rigtige fyr - og ja, tænker det sker når/hvis det skal ske :)

   Slet
 3. Ihhh hvor har folk bare travlt!!!! Problemet er at de fleste sammenligner et perfekt liv med: at finde den eneste ene, købe hus/ lejlighed, få en hund og volvo, blive forlovet/gift, få 1,2,3... børn, bygge ud blah blah blah... Og det kan ikke gå hurtigt nok. Jeg fatter det simpelthen IKKE!! Stef og jeg har fundet hinanden og bor i et dejligt hus. THAT's IT. Vi har ingen planer om at blive gift og børn i den nærmeste fremtiden (måske aldrig)! Vi tager det som det kommer, og det kan folk ikke ændre på. I vores øjne har vi et perfekt liv..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det rart at høre man ikk er den eneste, der har det sådan - nogen gange kan folks kommentarer næsten få mig til at føle, at jeg er galt på den, så rigtig rart at vide du er af samme holdning..! :)

   Slet
 4. ARHMEN! ER den en konspiration alle de "gifte-og-har-et-barn-lykkelige" har lavet imode alle os andre? Ja, jeg ved det ikke, men jeg og kæresten har været sammen 7 år nu, og ALLE spørger ind.. og man har bare lyst til med himmelvendte øjne at råbe "Siden hvornår F***** har børn og ægteskab været svar på ALT....!"
  Ikke fordi jeg ikke gerne vil giftes.. og jeg vil også gerne have børn - men ud fra egen lyst og ikke andres.
  Især nu hvor jeg går arbejdsløs har folk været efter mig - for de synes jo, at det åbenbart er "det perfekte tidspunkt at komme igang"... og det synes jeg så netop IKKE. Ved godt, at man ikke kan og skal planlægge hver lille detalje..men børn lige nu? Det er bare NO GO... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da bare verdens bedste ide for det der med at være jobsøgende kræver jo slet ingen energi/kræfter og så lige en graviditet oven i, så kører det, eller.. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...