søndag den 17. juni 2012

Celebration


Havde en skøn, skøn lørdag, først 3 timers træning i fitnessdk (av av min stakkels krop) - derefter frokost med M og til sidst fødselsdagsmiddag på Kamels med en veninde. 

Vi startede sidste år en lille tradition op, i stedet for en gave inviterer jeg hende ud og spise og hygge en hel aften :) - havde dog købt en lille ting alligevel for man skal da have noget man kan pakke op, skal man ikk..?

 

Havde købt en sweetdeal, der lød på 3 retter til hver - forretten, fisketerrin med urtesauce, blev dog indtaget så hurtigt, at vi ikk nåede at tage et billede af den :D 

Min hovedret bestod af lammekoteletter med rødvinssauce 


Tine fik dampet torsk


Min dessert: forsk. oste, oliven og lækkert brød


Tine: fransk chokoladekage + is 

Var en skøn middag og god betjening, det eneste minus var, at man ikk kunne betale med dankort (er typen, der ALDRIG har kontanter på mig) + at man på hjemmesiden ikk kan se menukortet, dog var der 4 ting at vælge imellem til hver ret, så sandsynligheden for, at man ikk kunne lide bare én af tingene er ret lille :) 

Vi sluttede aftenen af med lidt koldt og varmt at drikke på The Living Room, elsker det sted og elsker deres mynthe, lime, hyldeblomst frush..! :) 

3 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud...

  Kunne være man skulle prøve, det ligger jo i et lækkert område...

  SvarSlet
 2. Det ser ret lækkert ud! Har ellers hørt mange have dårlige erfaringer med sweetdeal, men lækkert I ikke havde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også haft meget blandende oplevelser derfra - flere gange er jeg gået sulten fra restauranter, men denne gang var det lige som det skulle være :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...