tirsdag den 26. juni 2012

Push it..!


(Billede fundet på Google)

Forkølelsen er på vej retur og har nu "kun" den låste skulder tilbage, 1 ud ad 2 er da fremskridt..! :) 

M´s hådboldsæson sluttede i sidste uge og meget passende kører Fitnessdk nu en kampagne, hvor man kan give sin ven, kæreste, mor, you name it, en gratis uges træning - så det skal han..! :) 

Har fået lokket ham med på 2 af de hold jeg ofte selv kommer på, BodyPump + BodyCombat og her til aften står den så på Pump - håber det kan løsne lidt op for skulderen og er MEGET spændt på hvad M siger til holdet :) 

Hvis du vil læse mere om tilbudet kan du jo lige svinge forbi Fitnessdk´s hjemmeside HER - er der egentlig nogen af Jer læsere, der også træner i Fitnessdk..? 
- hvis ja, hvad er Jeres ynglingshold..? 2 kommentarer:

  1. Jeg træner ikke i Fitness DK, men er medlem i DGI-huset i Herning. Det er et skønt sted. Når du har betalt, må du bruge hele huset, det være sig welness-området, svømmehallen, fitnessområdet og alle hold de har.
    Jeg selv er også vild med BodyPump og går til det 2-3 gange om ugen og det kan mærkes på musklerne! Jeg tog mere vægt på sidste gang og nu er mit skulderblad totalt smadret..;) Men man skal jo også udvikle sig, ikke? ;) Ellers er det spinning og afslapning i welness/svømmehallen der er på programmet.

    SvarSlet
  2. Åh, er ikk noget bedre end ømme muskler, særlig lårmuskler, så smerten nærmest gør det umuligt for en at sætte/rejse sig, når man skal på toilettet..! :D Vidste slet ikk der var et DGI-hus i Herning, så der blev jeg bare lige lidt klogere..! :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...