... jeps, så noget så voksent som det program i onsdags, da M og jeg var hjemme og spise hos min papa.
De lavede en super lækker fiske-lasagne og vupti tænkte jeg, endnu en måde at prøve at lokke fisk i M, den laver jeg..! :D
Du skal bruge:
1 pk. torskefileter (sej kan også bruges) - mener den jeg fandt var på 450 gr,
skær fisken ud i mindre stykker og start med at ligge den i bunden af fadet
Hjemmelavet pesto:
1 stort bund basilikum
4 fed hvidløg
1 dl friskrevet parmesan
2 dl olivenolie
200 gr pinjekerner
Put det hele i en blender og smag til med citronsaft, salt og peber
Tomatsauce:
1,5 bakke tomater på stilk
2 rødløg
2-3 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
Svits først løg og hvidløg, tilsæt derefter de friske tomater skåret ud i små både og til sidst dåsetomaterne.
Brødrene P. tilsatte også lidt hvidvin og lod sovsen simre i en times tid - det magtede jeg altså ikk..! :)
Smag til med salt, peber og evt. oregano
Mornay sauce - der var jeg en doven rad og købte bare en færdiglavet :)
Så et lag friske lasagneplader
- og så en omgang mere: fisk, pesto, tomatsauce, mornay
Til sidst et godt lag mornay på toppen + evt. friskrevet parmesan og så i ovnen på 220 grader i ca. 20 min.
Enjoy - og M spiste 3 portioner..! :)
Nøj det ser lækkert ud!! :-)
SvarSletDet smagte også fantastisk og var ret let at lave - startede med tomatsaucen, så kunne den stå og simre, mens man lige blendede pesto´en færdig :)
Slet