lørdag den 2. juni 2012

Spise med Price


... jeps, så noget så voksent som det program i onsdags, da M og jeg var hjemme og spise hos min papa. 

De lavede en super lækker fiske-lasagne og vupti tænkte jeg, endnu en måde at prøve at lokke fisk i M, den laver jeg..! :D


Du skal bruge: 

1 pk. torskefileter (sej kan også bruges) - mener den jeg fandt var på 450 gr,
skær fisken ud i mindre stykker og start med at ligge den i bunden af fadet

Hjemmelavet pesto: 
1 stort bund basilikum
4 fed hvidløg
1 dl friskrevet parmesan
2 dl olivenolie
200 gr pinjekerner

Put det hele i en blender og smag til med citronsaft, salt og peber


Tomatsauce:
1,5 bakke tomater på stilk
2 rødløg
2-3 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater

Svits først løg og hvidløg, tilsæt derefter de friske tomater skåret ud i små både og til sidst dåsetomaterne. 

Brødrene P. tilsatte også lidt hvidvin og lod sovsen simre i en times tid - det magtede jeg altså ikk..! :)

Smag til med salt, peber og evt. oregano

Mornay sauce - der var jeg en doven rad og købte bare en færdiglavet :) 


Så et lag friske lasagneplader 


- og så en omgang mere: fisk, pesto, tomatsauce, mornay


Til sidst et godt lag mornay på toppen + evt. friskrevet parmesan og så i ovnen på 220 grader i ca. 20 min. 

Enjoy - og M spiste 3 portioner..! :) 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det smagte også fantastisk og var ret let at lave - startede med tomatsaucen, så kunne den stå og simre, mens man lige blendede pesto´en færdig :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...