torsdag den 26. juli 2012

Det er sgu ikk altid lige let..


.. at være M - tirsdag aften skulle han, jeg og min mutti til Byparkskoncert, vi havde sagt vi ville tage maden med og da vi begge havde lidt sent fri tilbød jeg at handle ind inden jeg tog på job og knalde en fars sammen, der så kunne stå og trække smag til sig. 

M troede det var = at farsen stod i køleskabet, da han kom hjem, så da han åbner et tomt et af slagsen skynder han sig ud for at handle ind. Undertegnede derimod var jo helt sikker på, at mit tilbud kun kunne betyde, at jeg lavede farsen ude på jobbet og havde den med mig, når jeg kom hjem 1 time senere end ham - da M så, stolt, ringer for at fortælle, at han har handlet ind får han da lige vrisset "ih din klovn, det har jeg jo gjort, lær dog at høre efter" efter sig.. for nu er ekstra hakket kød og grøntsager jo verdens undergang, eller.. :D 

Heldigvis er jeg ikk for "fin" til at indrømme, når jeg har været gal på den, så han fik et ekstra stort kys og et "undskyld jeg vrissede af dig", da jeg kom hjem :) 

Vi kvinder (læs: ihvertfald mig) er ikk altid lige lette at gøre tilfredse og i forholdet til M er det virkelig gået op for mig, hvor meget lettere tingene bliver, når man slipper styringen lidt, hjælpes ad og lige husker at få sagt undskyld, når man har været urimelig :) 


For at vende tilbage til Byparken var det jo et super vejr at være til udendørskoncert i - godt bevæbnet med tæpper til at sidde på, masser af snackgrønt, frikadeller og hvidløgsdressing fik vi et par super hyggelige timer :) 


Haps :) 


Man kan med god vilje (og en ordentlig lup) lige ane, at det var Alberte der optrådte :) 
- for dælen den kvinde har en skøn stemme..! 

3 kommentarer:

  1. Fed blog!

    Jeg har en giveaway kørende på min blog, håber du ville tage et smut forbi!:) http://zolfaalkhakani.blogspot.dk/2012/07/vlog-supriseeeeeeeen.html

    SvarSlet
  2. Skønt indlæg :)
    Kender det godt, men er også selv blevet ret god til at korrigere :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...