tirsdag den 28. august 2012

"Blærerunden"

Blev introduceret for ovenstående begreb, da jeg gik på pædagogseminariet og skulle til eksamen i musik - blærerunden var de 10 min af eksamen, hvor man havde mulighed for "at vise sig"/fyre den af i det man var god til

- og nu har jeg altså så brug for at hævde mig lidt igen :)
(skal lige sige det er, gisp, 6,5 år siden jeg blev færdig som pædagog)Har i den senere tid sat ekstra ind på motion og kost og nu viser vægten, at der er røget 3 kilo - er lang vej endnu til ønskemålet, men det er da et skridt på vejen..! :)

Har lavet en aftale med mig selv om, at når der er røget 5 kilo ekstra, udløser det en gave - har dog ikk lige bestemt mig for hvad det skal være endnu :)

Senere i dag står den på træning med Anne-pande og så kommer der et indlæg med et eksempel på hvad jeg spiser til frokost - duer ikk til at spise det samme hver dag, så variere lidt, så min mund ikk kommer til at kede sig og i stedet springer på alt det sukker- og fedtindholdige :)

Hvad skal I senere..?

5 kommentarer:

 1. Så sejt gået...
  God ide med en lille gulerod til sig selv.... for at blive på sporet :-)

  SvarSlet
 2. Godt gået og tillykke, man kan blive helt afhængig..
  har fået tabt mig 2cm på to uger rundt om taljen, og det gjorte jeg ringede rundt til familie og venner i ren eufori ros.

  Har også plan om en gave til mig selv når jeg når 5kg. Lige nu tænker jeg nyt træningstøj, eller noget lækker creme/makeup.

  SvarSlet
 3. Tak - og hvor er det da også godt gået af dig selv..! :) He he, man bliver så glad over sine resultater, så kan sagtens forstå du ringede rundt :)

  SvarSlet
 4. Super fin blog:-)

  Kig meget gerne forbi min blog :-)
  http://bycarolines.blogspot.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...