mandag den 20. august 2012

Do you really want to hurt me..?


(Billed fundet på Google)

Kender du det, et andet menneske sårer dig, overskrider dine grænser og alligevel ender man selv op med følelsen af, at man måske kunne have gjort noget anderledes eller ligefrem med en vrede på sig selv over, at man (endnu engang) var "naiv" og troede på det bedste i et andet menneske, troede personen kunne ændre sig, men nej.. 

- og hold nu kæft hvor er jeg dog træt af det..! Træt af, at andre mennesker skuffer mig, kommer ind i mit liv med forudsætningen om at ville mig det godt for så at stikke mig i ryggen så snart det er dem muligt - træt af, at min opvækst gør, at jeg i visse situationer er alt for god af mig, tager ting for nært, ikk kan ryste det af mig, tilgiver for let og står tilbage med en kæmpe tvivl på trods af det ikk er mig, der har været galt på den.. 

og nej, det her er ikk en fisken efter, iiih hvor er det dog synd for MIG - det er nok nærmere en bøn til mine medmennesker om at være mod andre som de selv ønsker at blive behandlet - og hold dig dog for helved væk fra mig, hvis du ikk vil mig noget godt..! :)


Følg da bloggen på FBBloglovin :)

4 kommentarer:

 1. øv det er jeg ked af at høre..sender dig lidt god karma!!

  -Katja

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak hvor er du sød..! - når man lige får oplevelsen lidt på afstand er det kun fint, at folk viser deres sande jeg, så spilder man ikk længere sin tid på folk, der ikk fortjener den :)

   Slet
 2. Oh yes, been there and done that MANY times! Så jeg kender det så udemærket, og ja man bliver skidehamrende (på godt dansk) træt af det! Jeg er helt enig.

  Du får lige lidt positive vibrationer med på vejen fra mig, og så håber jeg, det hjælper lidt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...