Arh, nok mest bananer i brød - bager det med jævne mellemrum ude på jobbet og unger elsker det, så måske din barnlige sjæl også vil synes om det..? :)
Opskrift:
* 125 gr blødt smør (bruger selv Becel)
* 175 gr rørsukker
* 2 store æg
* 3 bananer
* 250 gr mel (1/2 hvedemel + 1/2 spelt- eller grahamsmel)
blandet med 1/2 tsk natron, 1 tsk bagepulver og 1 tsk stødt kanel
(Evt. 100 gr hakkede valnødder eller mørk chokolade - eller begge dele! :) )
Fremgangsmåde:
* Pisk smør og sukker sammen
* Tilsæt et æg af gangen (og pisk videre :) )
* Bland skrællede, ikke for fint snittede/mosede bananer i massen
* Rør melblandingen i, hæld dejen i en smurt brødform
og bag det i 45-60 min ved 175 grader
Det kan sagtens holde sig i et par dage i en tillukket pose og skulle efter sigende også kunne ristes og spises med appelsinmarmelade :)
Enjoy..! :)
Bananer i rugbrød?! :-) (eller er det ikke rudbrød?) dét skal vist prøves, for man må jo ikke sige man ikke kan lide noget, hvis ikke man har prøvet det! ;-) Spændende!
SvarSletKnus!
He he.. nej, det er ikk rugbrød, men en slags dessertbrød - den kan også bages i en kageform, hvis man synes det er nemmere :) Det smager næsten bedre dagen efter det er bagt for så får det sådan en svampet konsistens..! :)
Slet