tirsdag den 19. marts 2013

Bygotto


Hej søde læsere, ville lige dele denne fantastiske opskrift med Jer 
- har allerede selv lavet den et par gange og vil mene den kan spises til alle typer kød. 

Bygotto er en lidt sundere variant af risotto, da den i stedet laves på byg og hytteost

(Her med kylling m. parmaskinke)

Bygotto:

Hovedret til 2-3 pers.

* 25 g smør
* 1 stort, finthakket rødløg 
* 1 lille, knust fed hvidløg
* 240 g perlebyg (ca. 3 dl)
* 4-6 dl grønsagsbouillon
* 1 squash i små tern
* 325 g optøede, frosne ærter
* 450 g hytteost
* 1 tsk groft salt
* friskkværnet peber

evt. pynt:
* bredbladet persille
* limebåde


Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. 
Tilsæt perlebyg og svits dem i ca. 2 min. - eller til de er blanke. 
Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. 
Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. 
Varm retten igennem og vend persille i lige inden serveringen.

(Har fundet opskriften på Arla.dk og rettet den til efter mine "erfaringer" :) )


Følg mig på FBBloglovin :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...