torsdag den 26. april 2012

Help me..?Efter selv at være blevet en del af blogland bruger jeg lige så lang tid, hvis ikk længere, på at læse andres blogs som på selv at skrive indlæg og lave ændringer på min egen. 


Har allerede en masse fantastiske blogs på min "læseliste" (tak for dem..!), men vil ufattelig gerne have flere - og nok helst nogen skrevet af kvinder på 25+.. nu må Jer der er under 25 endelig ikk tro, at jeg ikk bryder mig og Jeres blogs, tværtimod, for dælen hvor jeg dog beundrer, særligt de helt unge pigers, mod til at stå frem på den måde man gør på en blog - tror ikk jeg ville have turdet det samme, da jeg var på Jeres alder, men savner nogen gange lidt mere input/inspiration/ideer fra folk, der er nogenlunde på min alder og mere samme sted i deres liv, hvis I forstår..?


Iiih, var meget i tvivl om jeg overhoved skulle skrive det her indlæg for kan godt se man hurtigt kan føle sig lidt trådt over tæerne, men det var altså på ingen måde min hensigt..! 


Så for at gøre en lang historie kort - er der nogen, der kan anbefale nogen blogs skrevet af piger/kvinder på ca 25 år og opefter..? 


Hele det der pige/kvinde/dame-noget er faktisk noget jeg tit går og bakser med selv.. er 28, så en pige kan man jo ikk kalde mig længere, men kvinde/dame lyder også bare så voksent - og helt, sådan rigtig voksen har jeg altså ikk lyst til at være endnu..! :D

5 kommentarer:

 1. http://bjoernemor.blogspot.com/

  Hende her er 54 år. Hun strikker søde og fine ting, der er skabeloner til gækkebreve og andre sjove kreative ting, var det noget? Læser den selv faktisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle forslag modtages med kyshånd, så vil da uden tvivl kigge forbi den..! :)

   Slet
 2. Det er lidt sjovt, jeg søger nemlig lidt det samme.. Selvom jeg er under 25.

  Jeg giver dig lige nogle links, når jeg støder på nogen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du meget gerne..! Håber ikk du synes det var tarveligt skrevet..?

   Slet
  2. Nej det er da slet ikke tarveligt skrevet! :) Som vi har snakket om, man skal ikke holde sine egne ønsker tilbage i frygt for at en i Grønland kan føle sig trådt over fødderne, hihihi

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...