torsdag den 26. april 2012

Hold - hold da op..!Det startede i forgårs som smerte i brystet, lidt ala en forstrakt muskel - om aftenen + i går blev det så meget værre, men grundet et kæmpe arrangement på jobbet ignorerede jeg smerterne og bevæbnet med et ordentligt glas Ipren kløede jeg bare på - det skulle jeg så aldrig have gjort..! Græd mig selv i søvn i går og på trods af flere piller inden sengetid kunne jeg ikk finde en sovestilling hvor det ikk gjorde ondt - til sidst havde trætheden efter en 12 timers løbe-rundt-arbejdsdag dog overvundet mig, men vågnede et par timer senere, da pillernes virkning havde fortaget sig. 

M, der er manuel behandler siger det er et hold i den midterste/øverste del af ryggen og har prøvet at knække mine led på plads, men da jeg er en kæmpe bankebuks, når det kommer til det knækkeri og derfor spænder, når man skal slappe af, kan han simpelthen ikk få det gjort ordentlig - han har også tilbudt at massere det, men tanken om, at nogen skal røre noget, der er SÅ ømt/smertefuldt kan jeg slet ikk holde ud..!


Efter i dag at have stået op klokken kvalme fordi jeg ikk længere kunne holde ud at ligge i sengen, men heller ikk rigtig kunne hverken sidde eller stå lagde han noget Kinesiotape på mig - har en lignede blomst lidt længere oppe på ryggen, dog ikk i så flotte farver :) 
Er helt vildt som det hjælper, kan nu sidde på sofaen og gå lidt rundt uden at føle der er en, der hele tiden står og stikker et spyd ind i mig - det gør dog stadig ondt, men behøver nu ikk tænde for sprinklerne (læs: tårer) for at lette smerterne.

Nogen af Jer, der har prøvet Kinesiotape..? 3 kommentarer:

 1. Jeg har førhen lidt af voldsomme rygproblemer, men det havde noget at gøre med, mine muskler i balderne ikke fungerede, og det gik udover ryggen osv.
  Men det jeg vil frem til er, at jeg kender virkelig godt det med at have sådan en stor smerte. Er glad for, du har fået det bedre.
  Jeg har faktisk aldrig hørt om Kinesiotape før.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt hørt, at smerter et sted fra faktisk som oftest udspringer fra et helt andet sted - vildt alligevel! Han har lagt det på mig før, har haft/har stadig lidt med min nakke/skuldre og spørg mig ikk hvordan, men det går virkelig ind og støtter og aflaster der hvor det gør ondt :)

   Slet
 2. Synes, det er godt, der findes sådan noget, der kan gå ind og hjælpe(:
  Har jeg bare aldrig været klar over.


  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...