Her lidt flere billeder + opskrifterne på de godter jeg lavede til logens julehyggedag :)
Stracciatella med dadler - in the making
(20 stk.)
25 tørrede, stenfri dadler
100 g ren, rå marcipan
2 tsk. usprøjtet appelsinskal
1 spsk. appelsinsaft
150 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade
1. Ælt marcipanen med appelsinskal og -saft.
Fyld det i dadlerne. Smelt den hakkede chokolade, mørk for sig og hvid for sig.
2. Dyp først dadlerne i den mørke chokolade og læg dem på bagepapir. Fordel den hvide chokolade over i tilfældige mønstre med en teske. Lad dem størkne på bagepapir.
P-tærter - in the making
(ca. 20 stk.)
250 g mørk chokolade
100 g hvide skumfiduser
150 g saltede peanuts
1. Hak og smelt chokoladen. Skær skumfiduserne i 1/2 x 1/2 cm tern
og kom dem i chokoladen sammen med peanuts.
2. Fordel massen i 10 cirkler (ca. 5 cm i diameter) på bagepapir på et skærebræt. Stil skærebrættet i køleskab i en times tid, til de er stærknede. Pak dem i en lufttæt beholder.
Kanelkage
Weihnacht Plätzchen (ca. 50 stk)
250 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
500 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Glasur:
3 dl. flormelis
2-3 spsk. citronsaft
1. Pisk smør, sukker og æg sammen. Rør hvedemel blandet med bagepulver i.
Stil dejen i køleskabet i ca. 1 time. Udrul dejen til ca. 3 mm´s tykkelse.
Udstik dejen i julefigurer. Læg kagerne på bagepapir på en bageplade.
2. Bag kagerne ved 200 grader i midten af ovnen i 5-8 min. De skal være gyldne i kanterne.
Afkøl dem. Rør glasuren sammen og smør den på kagerne, pynt evt. med drys.
(Opskrifterne er fundet hos Hendes Verden)
Det ser fantastisk ud - skal snart selv i gang med min familie, og det er jo så hyggeligt ;-)
SvarSlet/Linda
Dét er det helt sikkert - næsten noget af det bedste ved julen..! :)
SletMUMS!!
SvarSletHvor ser det bare godt ud!
SvarSletwww.isabellapernille.dk