fredag den 18. oktober 2013

Favorite dish


Stærkt inspireret af en venindes madbilled, kastede M og jeg os over en LCHF-udgave 
af en af vores ynglingsretter: stegt flæsk med persillesovs


Vi måtte lige soulsearche lidt inden, hvad det er vi hver især bedst kan lide ved den ret, for bedre at kunne udskifte nogen af ingredienser og gøre det LCHF-venligt :) For M´s vedkommende er det flæsket, der er det vigtigste og for mit er det en kombi af flæsket og persillesovsen - kartoflerne betyder ikk alverdens for nogen af os, de er jo alligevel helt sovset ind, så det blev hurtigt udskiftet med butternutsquash :)


This is what you need (2 pers.)


* 1 butternutsquash
* 12-14 stykker flæsk
* 1/2 blomkål
* 1 1/2 dusk persille
* 75 gr Philadelphia 
* lidt fløde


Fremgangsmåde:


Skær butternutsquash ud i tern, kom dem i et ildfastfad med lidt olie + salt og peber 
ved 200 grader i 30-45 (alt afhængig af den ønskede konsistens)

Steg flæsket i ovnen eller på en pande - husk lidt salt og peber

Kog blomkålen til den er mør, gem lidt af kogevandet. Blend blomkålen til en fin, lind masse,
 tilsæt kogevand, persille, Philadelphia, fløde og lidt fedtstof fra flæsket til du får den ønskede smag/konsistens - gik evt. sovsen et lille opkog efter du har tilsat alle ingredienser 


Enjoy - lad mig vide hvad I synes om det..! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...