mandag den 19. maj 2014

Cake time?


Her et indlæg fra sygesengen - har fået et ondt hold i nakken, der forhindrer mig en hel del i
 at bevæge mig rundt, så lige nu er jeg "pudet" op i sofaen og ser virkelig crappy tv


Har ellers haft en super weekend, der både har budt på parhygge, træning og lidt ekstra "lommepenge" 
i form af et serveringsjob - til parmiddagen i fredags havde jeg bagt denne her 
lækre banan-/chokoladekage, helt uden sukker og mel..!

Faldt over opskriften på denne blog, men I får lige min tilpasset version: 


* 6 æg
* 80 g Sukrin Gold (kan købes i helsebutikker)
* 30 g kokosolie 
* 75 g kokosmel
* 2 tsk bagepulver
* 1 tsk vanillepulver
* 1 spsk loppefrøskaller
* 3 spsk usødet kakao
* 3 (moste) bananer
* 100 g mørk chokolade (40 g til kagen)


Fremgangsmåde:

Æg og Sukrin piskes let luftigt

De resterende ingredienser puttes i og røres godt igennem 
- put dog først den hakkede, mørke chokolade i til sidst

Massen hældes i en smurt springform og bages i 35-40 min ved 200 grader


Pynt:

Chokoladeglasur af 60 g mørk chokolade og 1-2 spsk kokosolie 
(smeltes over vandbad eller i mikrobølgeovn)

Friske eller frysetørrede bør



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...