Her et indlæg fra sygesengen - har fået et ondt hold i nakken, der forhindrer mig en hel del i
at bevæge mig rundt, så lige nu er jeg "pudet" op i sofaen og ser virkelig crappy tv
Har ellers haft en super weekend, der både har budt på parhygge, træning og lidt ekstra "lommepenge"
i form af et serveringsjob - til parmiddagen i fredags havde jeg bagt denne her
lækre banan-/chokoladekage, helt uden sukker og mel..!
Faldt over opskriften på denne blog, men I får lige min tilpasset version:
* 6 æg
* 80 g Sukrin Gold (kan købes i helsebutikker)
* 30 g kokosolie
* 75 g kokosmel
* 2 tsk bagepulver
* 1 tsk vanillepulver
* 1 spsk loppefrøskaller
* 3 spsk usødet kakao
* 3 (moste) bananer
* 100 g mørk chokolade (40 g til kagen)
Fremgangsmåde:
Æg og Sukrin piskes let luftigt
De resterende ingredienser puttes i og røres godt igennem
- put dog først den hakkede, mørke chokolade i til sidst
Massen hældes i en smurt springform og bages i 35-40 min ved 200 grader
Pynt:
Chokoladeglasur af 60 g mørk chokolade og 1-2 spsk kokosolie
(smeltes over vandbad eller i mikrobølgeovn)
Friske eller frysetørrede bør
Ingen kommentarer:
Send en kommentar