mandag den 11. august 2014

Back on track


Havde sommerferie i uge 31 - er en af de der typer, der egentlig får mest fra hånden, når det er hverdag og jeg er "igang".. laver en masse to-do-lister til ferierne, men når sjældent noget af det :) Lige så god jeg er til være struktureret i hverdagen, lige så meget slapper jeg så af, når der er mulighed for det :) Den forgange uge var så første uge tilbage på job - og for dælen, hvor synes jeg det var svært at komme op i gear igen.. gik rundt i sådan en zombie/boble-tilstand og kunne slet ikk genkende mig selv..!

Havde absolut ingen energi - min træning, der har fyldt SÅ meget i mit liv det sidste halve års tid blev fravalgt for "jeg havde jo ikk overskud til det".. - og det havde jeg heller ikk, men det bliver bare denne her dårlige spiral, for ingen træning = ingen energi.. og ingen energi = ingen træning.. get it..? 

Så i går aftes gjorde jeg op med mig selv, at nu skulle det være løgn - fik styr på mine mails, dannet mig et overblik over ugens aftaler og fik også plottet noget træning ind.. vækkeuret ringede kl. 05.50, så jeg kunne nå at træne inden job.. gad jeg stå op, da det ringede.. øh, nej, men gjorde det, for er altså ikk noget værre 
end dem (læs: mig selv) der går og brokker sig over div. ting og så ikk gør noget ved dem..! 
- ihvertfald hvis det er noget man kan gøre noget ved..! 


Mht. kosten er jeg gået lidt bort fra min skrappe kostplan op til brylluppet og tilbage til LCHF 
- i fredags stod den på følgende.. ville lige fremhæve edamamemosen, dén er et hit og går super til både oksekød og kylling (og garanteret også andet..! :) )


Edamamemos (2 pers.)

* 200 gr edamamebønner

* 1 spsk kokosolie

* 1/2-1 spsk hindbær vineddike 
(eller anden type eddike)

* 1 spsk limesaft

* salt + peber 

* 1 spsk frisk purløg

* 1-2 spsk græsk yoghurt/skyr/cremefraicheFremgangsmåde: 

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender
 til den ønskede konsistens - og vupti..! :)


1 kommentar:

  1. mmmm hvor ser det altså lækkert ud: )

    //N.K.L
    www.nkl-fashion.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...