I lørdags havde M og jeg 2 vennepar på besøg
- en skønno aften, hvor det flød med lækker mad og gode drinks
Forretten bestod af creme fraiche rørt m. mayo og citronsaft + hvidløgsmarinerede krebsehaler
- en virkelig lækker, let og LCHF-venlig forret, me like..!!
Desserten var en hjemmelavet Daim-islagkage m. friske bær - var der sukker i, ja
- åd jeg det alligevel, ja - smagte den godt, øh JA!! :)
Den opmærksomme læser vil nok tænke nu "hvor dælen er billedet af hovedretten?"
Den stod M og jeg for, men den gjorde sig bare ikk særlig godt på billeder, så I må nøjes med en beskrivelse: Mørbradbøffer m. æble/bacon/løg og flødesauce + blomkålris - var en opskrift jeg havde fået af min farmor og da vi er helt vilde med svinemørbrad herhjemme tror jeg bestemt ikk det er sidste gang den bliver lavet
- næste gang vil jeg måske tilføje lidt chili for at give retten lidt mere smag
Sig til hvis I vil have opskriften, så skal jeg fluks smide den op til Jer :)
Thanks..! :)
SvarSlet