fredag den 17. januar 2014

Another one


Frk. Mortensen skal møde sent i dag, så kan riiigtig tage den med ro - I love it..!! :) 

Herunder kommer opskriften på den aftensmad M fremtryllede i går


Mandel- og hasselnødpaneret kylling 
+ søde kartofler og bønnesalsa


Ingredienser (2 personer):

* kylling (ved ikk hvor mange gram I spiser pr person, så der freestyler I den bare :) )
* mandler og/eller hasselnødder
* 400 gram søde kartofler
* 1 dåse røde eller brune bønner
* 100 gram feta (køber gerne den i blok)
* mango
* 1 rødløg
* 1-2 lime


Basislager:

* olivenolie
* salt og peber
* æg



This is how you do:


Kylling:

Kødet vendes i æg og hakkede mandler og hasselnødder og steges på en pande (ca. 25-30 min)


Søde kartofler:

Kartoflerne vaskes og skrubbes og skæres ud på langs i tykkelse på ca. 2 cm
Op på en bageplade med bagepapir, smør dem med olie og krydr med salt og peber. 
Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200-210 grader i 10-15 min, indtil de er møre og gyldne


Bønnesalsa:

Skyl bønnerne i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. 
Skær feta og mango i små tern og snit rødløg fint.
Bland det sammen med limesaft og olivenolie og smag til med salt og peber.

Anret de varme kartofler med bønnesalsaen og evt. limebåde



Det smagte helt fantastisk..! Senere står den på bobler og sushi med nogen af loge-tøserne, can´t wait..!! 


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...