lørdag den 11. januar 2014

My kind of breakfast


Nej nej, bare rolig, er ikk først lige stået op - dagen har budt på masser af praktiske gøremål, lektier
 og træning.. og inden jeg skal gøre mig fin til min Papa 50 års fødselsdagsfest 
ville jeg lige dele denne opskrift med Jer :)


Mine 2 favorit morgenmåltider (for tiden) består enten af 1) "Parmesan-scrambled eggs" - ganske enkelt 
et par æg, et skævt fløde, lidt revet parmesanost, lidt salt og peber (evt. lidt chili).. pisk det hele sammen, tilbered på en pande - og vupti..! :) 2) Moppedrengen på ovenstående billed - ifølge opskriften 
en "kanelomelet", men efter jeg har ændret lidt på "tilberedelses-fasen" minder den nu mere om 
en kanel-pandekage


Her er hvad du skal bruge:

* 2 æg
* 2 skefulde hytteost
* 1 skvæt fløde
(evt. lidt sødemiddel)
2 tsk stødt kanel
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk vanillepulver
1 spsk loppefrøskaller


Pisk/rør alle ingredienserne sammen i en skål - hvis muligt, lad da dejen hvile i køleskabet i min 45-60 min, gør den mere fast i det og lettere at arbejde med - ellers, hæld det ud på en pande og steg, steg, steg :)

På billedet er kanel-tingen anrettet med blåbær og græsk yoghurt m. vanille og sødemiddel - det smager også helt fantastisk med små æblestykker, forsk. hakkede nødder og et lille lag græsk yoghurt..! 

Hvad spiser I til morgenmad..? 


3 kommentarer:

  1. Ej hvor ser den bare lækker ud - dejlig morgenmad :)

    SvarSlet
  2. Mums hvor ser det lækkert ud! Kig forbi bloggen og deltag i min giveaway: http://kunsanne.blogspot.dk/2014/01/giveaway-90-dages-vip-til-trendsales-25.html :-)

    SvarSlet
  3. Det smager også SÅ godt og mætter i lang tid..! :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...